POMPPUTTEN REINIGEN

Rioolservice Noord Holland is uw betrouwbare partner als het gaat om prettig samenwerken, goede kwaliteit, duidelijke communicatie en korte lijnen.

Werking pompput:

Een pompput of (mini)gemaal is een belangrijke schakel in het rioolstelsel. Beide systemen zijn ervoor om het water vanuit de huishoudens te transporteren naar het dichtstbijzijnde rioolwaterzuiveringspunt. Hier gaat een hele weg aan vooraf. Het is dus belangrijk dat de pompen die onderweg in dit traject hun werk doen, goed in werking zijn om overstroming in de woonwijken te voorkomen.

Storingen en slijtage zijn veelvoorkomende problemen bij pompputten, waardoor schade en overlast worden veroorzaakt. Dit wordt veelal veroorzaakt door zand en ander vuil in de pomp. Het is dan ook belangrijk dat het onderhoud en reiniging van de pompputten secuur en regelmatig wordt uitgevoerd. Dit verlengt de levensduur van de installatie. Wij worden als reinigingspartij ingezet om het reguliere onderhoud uit te voeren maar we worden ook veel gevraagd bij storing van de pompen om het rioolstelsel leeg te maken en/of te houden.

Wij beschikken over professioneel en kwalitatief hoogstaand materiaal om zowel de werkzaamheden aan hoofdgemalen als aan de kleine minigemalen goed uit te kunnen voeren

POMPPUT LATEN REINIGEN?

Bel 0229 – 76 90 83 of mail ons voor een afspraak.

Pompputten reinigen
Neem contact op